Monday, November 9, 2009

seiring sejalan bersama cik L~.~

tadi baru baca entry one of my bff..she sounds sad..but deep inside, i know she can do it..
rite cik L?hehehe..awak da cukup tabah sebab bertahan sampai hari ni..
sape cakap awak tak kuat??meh saya pukul die cukup2..
entry ni bukan la nak cakap pasal cik L snanye..tapi alang2 tu nak buat ucapan sket la tuk die..
dear cik L;
bile saya baca entry awak..saya rasa sangat kagum..awak sangat hebat..saya sendiri tak yakin tuk jadi setabah awak kalau saya di duga sebegitu rupa..
awak memang sangat hebat..*tepuk bahu awak*
saya salu cakap rumate awak lagi matang dari awak..rupe nye saya salah..=)
(bukan bermaksud rumate awak tak matang oke..)
korang dua2 matang...saya pasti..esok2 saya pun akan join korang menjadi orang2 yang matang..hehehe..*doakan saya*
kalau awak tak matang takkan la awak jadi setabah ini..kan..saya nak awak taw..ketabahan awak menjadi inspirasi saya tuk jadi lagi kuat =)
saya sayang awak..mmuuuaaahhh..hehe..
tu je nak post..hahahahha...
*sekian trma ksih*

2 comments:

beloglala~ said...

beby ecah sgt baek
saya sayang die
haha
muahh 10000x
haha
thnx n sya juga sayang kamu..hehehehhhhh

ecah+kimah said...

hehehehehe...sye pn syg awk tw..
mmmmuuuuuaaaahhhh2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails