Thursday, December 31, 2009

notakaki y meleret2..menjadi kan ia sebuah entri.....

Separuh Jiwaku Pergi - Anang Hermansyah

Tajuk Lirik/Lagu: Separuh Jiwaku Pergi
Artis/Penyanyi: Anang Hermansyah

Separuh Jiwaku Pergi
Memang indah semua
Tapi berakhir luka
Kau main hati
Dengan sadarmu
Kau tinggal aku

(*)
Benar ku mencintaimu
Tapi tak begini
Kau khianati hati ini
Kau curangi aku

(Ulang *)

Kau bilang tak pernah bahagia
Selama dengan aku
Itu ucap bibirmu
Kau dustakan semua
Yang kita bina
Kau hancurkan
semua

(Ulang *)


mode entri kali ini adalah::kelukaan hati yang tak mampu di bendung seorang diri mahu pun di sorok dari pandangan mata teman2..
hahahahaha..(gelak tipu)
hahahahahahahaha..hahahahahaha...
HAHAHAHAHAHAHA...(gelak ngan raut wajah bergelinangan airmata)
untuk tidak meninggal kan teka teki di minda masing2..maka nya aku kini mengiyakan khabar angin yang berleluasa..hahaha..ayat wajib poyo..haha
memang aku suda kembali single..hahahaha...(oke2..gelak tipu je)
pengakhiran tahun baru yang sangat menyadiskan..uwaaaa..
bohong kalau aku kata aku tak sedih...
bohong gile...
lame kot bercinta..
tade angin tup2 clash..
bohong kalau aku cakap aku tak sakit..
bohong gile lagi skali..
da sayang sangat2..setia semampu boleh..
bohong kalau aku cakap aku tak kecewa..
bohong gile sekali lagi..
kesedihan yang tak tertanggung..
sampaii tak mampu aku nak luahkan kat sape2..
bohong kalau aku cakap tak nangis..
BOHONG gile...
da berbaldi2 air mata lam toilet tu haaa...sape2 nak buat mandi amik la..
free...nak lagi mintak ye..ade banyak lagi ni...hahahahahahahaha...

tapi kalau da memang tertulis aku ngan aam tade jodoh..sape la aku nak tolak..*ak taw ayat klise camni korang da salu dengar da kan..toksah nak kalut2 bagitaw!
tapi cube korang2 yang senak mata ngan ayat klise macam ni kene apa yang aku kene..HARUS korang pun cakap camni gak...
memang aku sedih ngan perpisahan ni..naknak berakhir ngan sebegini rupa..
memang aku sedih...memang aku kecewa..sebab aku da sayang die mati2...da berangan tinggi2..
tibe2 aku jatuh...aku taw..ramai je orang sanggup nak sambut aku..sementelah aku ni sangat la ringan kan..hahaha
tapi bile pikir yang akhirnye aku tak dapat apa yang aku nak...di sambut sekali pun tak dapat reda kan gundah lam hati..
echa::echa...ko takleh riak..ramai lagi orang support kau..kau patutnye terima kasih kat dorang...kau jugak cakap kau takleh tanggung sume ni sendrik..pe salah nye bergantung ngan mereka..one for all..all for one k...ingat tu...
hati echa::tapi tak same ngan yang da tade....
echa::arghhh...pedulik kan ngan yang da tade tu...jangan pikir da...die boleh idup tanpa kau..percaya lah..kau pun boleh idup tanpa die..kuat kan hati cha...(T_T)..*betul2 menangis*
aku da penat meratapi..penat berharap..penat buat muka penat..
penat nasihat diri sendrik..penat memikirkan hari2 yang akan datang...
kawan2..doakan aku cepat sembuh dari luka ni..doakan kesakitan ni cepat berlalu pergi..
p/s::kalau org tanye ngape putus..mesti aku tataw nak cakap camne..tye aku senang je..da memang tade jodoh kot..so kalo korang tak puas hati ngan jawapan aku ni..korang tanye la aam sendirik ye...
to aam::tq for everything..tapela..da benda nak jadi..saya pun taknak panjang2 kan cerita..semoga awak berbahagia salu..ye...awak antara perkara terbaek pernah berlaku lam idup saya..saya rela melepaskan awak pergi..(macam la aam baca kan..poyo je lebih ni..)
to kawan2::tq jugak sebab salu support saya..uwaaaaa..korang sagant baek...segala tomahan dan cacian dapat sy hadam sepenuh nye..hahahaha..oke..tu tipu je..hahahaha...tq taw kawan2....korang pun jangan la takut2 nak cakap pasal aam depan2..hehehehe..tape la...nak tanye kalau..tanye je....ye...jangan malu2..kalo kite sedih..kite nangis jela depan korang..hahahaha..tape kan???(^_^)

1 comment:

beloglala~ said...

gembira dan sedih adalah separuh didalam kehidupan~~
bertahanlah wahai sahabat kerana saya yakin kebahagiaan itu pasti ada untuk anda suatu hari nanti~~
kuat semangat k~~
muahmuah:pp

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails