Sunday, November 13, 2011

extrema park putrajaya memang terbaek wokkkk!

hari ni tak sabar nak menulis. pusing2 putrajaya cari activity untuk distract attention. *serius, kerja itu stress* dan bila stress kita perlu lebih dari sejuta alasan untuk alihkan perhatian supaya tak buat balik perangani lama2 zaman sekolah. -__-"

and lately aku rasa nak ber'wall climbing'. setelah penat di gelakkan oleh rakan2 seperjuang tadi petang aku nekad jugak. nekad nak cari celah mana putrajaya ni sorok depa punya extreme park. cis.cis.cis. tempat sikit punya lawa depa boleh tak letak sign board??! what the???! *muka terkejut*

extreme park tu kat presint 5 putrajaya. presint 5 means area picc.dari picc korang kena pegi presint 20 lalu perkuburan awan then masuk balik presint 5 (extreme park). bijak kan? terima kasih.

ok.nak pegi menabung minggu depan nak beli roller blade sebijik nak buat hobi masa lapang. jangan iri hati. Tuhan tak suka orang2 iri ni. hahahahaha..semoga kalian pun dapat hobi baru! bye bye!

3 comments:

atiqa aris said...

bes tu men roller blae.tp x reti tp mcm best.haha

Misz Nina said...

waahhh. dh lame xmain roller blade. teringin sgt nk ulang zaman kanak2. kahkah. nk join skali one day bleh? HAHAHA :)

Cik Puan Muda Aisyah said...

hahaha..dari tak reti maen tu yang best sebab jatuh pastu boleh gelak2. gelak ketawa boleh menghilangkan stress tahu? hehehe..meh smua pakat beli roller blade..oe day lawan nak? hahahahahaha..alamak, eksyen pulak rasa nya :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails