Tuesday, March 16, 2010

entry ke bpe ratus da ni haaa???ok2..wa tipu je..xde la ratusssss...hahahaha

ase da lme x bt entri.gile pemalas.hahaha..nehi.nehi.wa bkn malas okeh.lappy wa bt hal.teros wa pasang niat nak jual.tp x jualjual lagi.wa letak lam tempoh percubaan dulu.tengok die leh perform tak.lau tak,sahsah wa kasi jual jugak.malas wa nk peram lamelame.bukan leh guna pon.pe kejadah la lappy wa buat wa camni.siket punya melimpah ruah kasih sayang wa tabur kan.hahahahaha...tapi tape la,da mmg JODOH wa ngn die tak lame.hahahahahahaha.gile poyoooooo.

owh lupe lak nak tambah.kuda ijau pon buat hal.tetibe xleh idup.da dua hari ni.wa da mula pertimbangkan,patut ke kuda ijau pon wa jual.hahahahaha..kotkot la ade rezeki bole wa kautim ngan baba rembat swift lak ke.hahahahahahaha. agakagak korang oke tak?wa tak isau sangat reaksi baba camne.wa cuma isau kalaukalau baba tanya nak swift kaler ape.ahhh sudah..wa x pikir la pulak pasal 2.

ekoran lappy wa mula menunjukkan tandatanda protes makanye wa pon terpaksa la mengaktifkan diri wa beron9 mengguna kan belas ihsan membe sekalian.hahahahaha..depa tak kasi pon wa pinjam gak.hahahahahaha..tapi wa on9 kejapkejap jela.wa pon agakagak la..lappy orang kowt!!x retireti ke tuan die pon nak guna gak.*bebel wa pada diri sendiri.hahahahahaha..ni pon wa pinjam lebih lama dari biasa(oke,yang ni wa tiru hot.fm..seelan paul,sila jangan saman wa.wa nak pinjam tagline kejap je)pon sebab nak update blog bersawang la.kasi kemas siket pape yang patut.xde la malu sangat kang orang datang jengok.hahahaha.ade ke?

owh.cakap pasal orang menjenguk ni ye.satu hari yang hening,wa da lupe hari ape,ade sorang membe wa tegur:

beliau: ngape sekarang kat blog macam ganas je..

wa:HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA..ganas sangat ke??

beliau: tak macam awak kat luar pon..

wa:HIHIHIHIHIHIHIHIHI(gelak comel).biasa la tu.kang buat manjamanja ramai lak ngorat.hahahahaha.sian la kat aam.hahahaha

tapi wa terpikir jugak,ganas sangat ke??hahahahahahaha.memang la wa di alam nyata sangat la pemalu,pembersih(ape kaitan ni??),pencomel,pewangi,penyopan,pengayu,pendiam dan segala la pe yang positif.hahahahahaha.so pade sapesape yang baru kenal wa ke,baru tahu wa ni wujud upenye ke.(gile sedih statement ni)hahaha.baru beruraura nak ngorat wa ke.hahahahaha.silakan lah.wa ganasganas siket pon kira halal la bro.ye.hahahaha.

p/s:wa tak bubah okeh.wa cuma makin selesa membuka siket personaliti wa ke mata dunia.hahahahaha..

p/s lagi:wa mula terpikir,ape wa patut buat kalau orang puji wa cantik??hahahaha..patut ke wa berterima kasih??aduhhhhhh..pening wa camni..(=.=')

2 comments:

MuHaMMaD iKHWaN aB GHaNi said...

hahahahaha

wanhairi said...

pi tukaq baru jaaa...xyah tunggu~~ no no no~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails