Wednesday, April 6, 2011

side projek terbaek punya dari ladang..nantikan kemunculannya. ^_^

kenapa aku belum tido??owh lupa. malam ini ayuh lah berbahasa kasar sedikit sebab marah ada lagi sisa sikit2 :) harap maaf lah ye..kaki emosi macam aku ni memang tak boleh nak buat apa dahhh.. :)

berbalik kepada persoalan..kenapa aku masih belum tido??ahhhh jem..sebab esok aku ada test dan quiz serentak takde gap. maka mana yang aku patut dahulukan??jangan tanya..sebab aku tak tahu..ending die aku dahulukan blog.senang cerita..kan..padan muka teori graf padan muka analisis kompleks....padan muka aku..... -___-"


esok pagi2 ada kelas sejarah math.arghh..jem lagi..asyik terbabas je..muka paling lambat masuk kelas memang takde muka lain -__-" macam mana nak grad dengan bangga nih?! ok fine..dapat grad pun dah kira beruntung gila taw! hahahaha..ok tak lucu.


dah lama tak post entri aku rasa rindu...kahkahkah..orang takde life memang lah rindu nak blog..orang ada life takde masa eh nak rindu2 nya..kan.. -__-"


FINE! aku takde life. :) jap..jap..boleh tak kau jangan sengeh2??! aku tengah marah kot ni..rosak terus mood aku nak buat keje skolah..apatah lagi mood aku nak study. mood nak fesbuk ngan blog tak rosak lah pulak kan..T__T


tadi jalan blog tu ada trailer filem senjakala..tangan ni pegi gatal pulak tekan play...wat the???! arghhhhh...cepuk jugak kang..padan muka abes tu sekarang nak tido pukul berapa??! jem! dah lah aku sekarang sebok je manjang..ada side projek nak kena handle..hahahahaha...poyo! macamlah side projek besar nauu..hahahhahaha..arghh..dulik!


aku ada side projek ok..jangan maen2. ingat aku takde bakat langsung ke??*emosi*



p/s : dah lama aku tak emosi2 kat blog..serius aku rindu.

2 comments:

blogmumu said...

hari2 mesti awok terpk pasal side projek kan??hahahaha~~dan pastikan side projek awok berjalan..n semoga berjaya:P

Cik Puan Muda Aisyah said...

awak pun kena pastikan side projek awak berjaya! jangan biar sampai behabuk..tw.hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails