Thursday, May 6, 2010

blogger kegemaran..sape tade lam list jangan sedih2 taw..akan update dari masa ke semasa..:)

sejak pulang ke kampung membawa hari duka lara ni wa rasa bloging da jadi top hobi wa sekarang..wa nak bloging sampai wa bosan..yeah!!eh2 sebelum tu..wa nak check to-do list wa dulu

**mandi(DONE)
**pakai bedak wangi2(DONE)
**menyiang ikan(DONE)
**kemas dapur(DONE)
**sapu menyapu(DONE)
**buat air untuk pekerja2(DONE)

oke..sekarang baru bole bloging tanpa rasa bersalah..hari ini topik kita ye adik2 adalah berkenan blogger2 yang wa minati..kiranya karya2 dorang ni salu sangat wa baca pastu ketawa terbahak2..
pengumuman awal..blogger2 ni tak femes macam hanis zalikha tak pun cik epal.baru wa pasan..upanya wa tak follow pun blog hanis zalikha..dushhhh...camne leh miss ni??hahahaha..jap2 wa godek2 cari blog die...mesti ade punya kat blog sapa2..oke..there u go..hanis zalikha...hanis ni femes oke..FEMES! follower die sampai 7000 kaw..sape bani lawan??hahahahaha...oke2..depa2 ni punya blog pn best jugak snanye cuma maybe tak kena ngan selera wa..kalo wa buat entri ni dulu2..saat mula2 wa masuk arena blogging ni..konpem2 wa letak cik epal top blogger wa..hahahahaha..tapi maaf la..sekarang wa tak layan sangat da..bukan sebab lu punye karya tak bes babe..best..wa layan je kadang2..tapi nampak nye ade blogger laen yang lebih mencuri perhatian wa..hahahahaha..maap la ye..(cakap gaya cik kiah makcik2 kampung)

ini die list blogger kegemaran wa::

1) blog anak mat nor
*blog ni wa suka sebab buat wa ketawa terbahak2 bahak bahak bahak..die pompuan oke!POMPUAN..sape cakap blogger pompuan asyik cakap pasal bf,make up,fesyen,anak2 je..anak mat nor tak pun...wekkk2..sape yang cakap tu mesti dengki gila kan..eeeeeeeeeeeeee..(gaya gedik)*
2) cik lala macho woman
*cik lala ni kawan wa oke..sape usik memang nak kena ngan awe..hahaha..sape awe?tunang cik lala..bermakna awe itu seorang LELAKI..hahahaha..motif??takde.*
3) sembang kencang
*sembang kencang adalah bapa pada dua orang anak..da kawen..ade bini..so korang jangan nak berangan nak ngorat die apatah lagi nak kenen2 wa ngan die..hahahahaha..wa setakat ni tak layan suami orang..(mintak la dijauhkan..aminn) nama pun sembang kencang..die ni memang sembang nak kencang je sampai kadang2 wa rasa keliru..nak pecaya ke tanak..tapi most of the time,wa pecaya je..wa kan naif.*
4) about aku
*dia ni budak poli yang da nak grad..kalau tak silap wa la..bole tahan ensem tapi wa tataw da berpunya belum..nak taw pegi tanya dia kat formspring..hal tu wa tamau masuk campur.die punya sistem penulisan pun lebih kurang sembang kencang cuma mungkin sembang die tak sekencang sembang kencang..so dia lagi mudah dipercayai..haha..*
5) zahiril adzim
*wa suka blogger ni sebab dia berseni..hahaha...kadang2 seni die sampai wa tak paham motif..tapi wa rasa puitis dia ada:) sesekali kalau wa sedih wa suka jalan2 blog dia baca puisi..wa suka cara dia buat wa berfikir..pendek kata,wa suka dia..hahahahaha..*wink**wink*kalo sapa2 tataw,dia la yang belakon jadi jahat dalam kami tu..watak dia wa lupa nama..kalo sapa2 da taw skip part ni.*

oke..kalo nak compare blog wa ngan blog2 dorang ni memang ketara-tak-leh-nak-sorok la kan blog wa ni sekupang pun tade ilmu..wa tak suka cakap pasal fakta..wa penah buat presentation fizik masa kem fizik dulu waktu matrik..kena present pasal macam mana nak reka satu tempat simpan telur supaya telur tu kalau baling dari tingkat tiga pun tak pecah..di sebab kan bekas telur yang kitorang reka tu sebijik macam mak bedah punya handbag..wa sikit punya feeling cakap itu ini siap ada watak nama mak bedah pegi jalan2 pasar beli telur sebijik je sebab dia janda..tade anak..so beli banyak2 telur buat apa kan..pum pam pum pam wa bantai tipu suma peserta kem sambil lecturer wa sendiri ketawa kecil2..alih2 abes je wa present die komen "persembahan yang menyeronokkan walaupun tak berinformasi"

cehh..buat penat je cerita..ingat dapat markah bonus..wa sikit punya confident cakap "semakin kecil luas permukaan semakin kurang tekanan" sekali kena bidas.."terbalik tu..." betul2 depan khalayak ramai..hahahahahaha..sekali silap teori da..spoil betul!

pesanan ringkas:: group wa dapat number dua oke..jangan main2..silap teori pun telur kitorang tak pecah oke.hidup mak bedah!!

2 comments:

JeR@Ns said...

wawawa...
wa nyer blog xde dlm senarai...
huhuhu

.::cik kutip::. said...

hahahaha...
sabar incik KI..sabar..
hahahahahahahaha...
blog wa pn tade lam senarai..
hahahahahahahaha..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails