Sunday, May 9, 2010

wa paling lambat wish??d*mn :)

wa cukup yakin bau busuk ni dari atin..;p

mami ngan baba..wa harap wa setabah mami..sebab wa baru discover yang kadang2 wa takleh terima keburukan orang.. :)

mami kata gambar ni dia tanak cuci..ape ni amik gambar pelik2 ni..hahahaha..ni bukan pelik mi..ni seni..hahahahaha

yes..sume orang ingat wa bongsu..hahahaha..padan muka ain..sape suh panjang sangat!

oke..yang ni wa konpem mami nak cuci.. :)

WA SENGAJA TANAK LETAK GAMBAR LAGI COMEL DARI NI TAKUT KORANG SUME TAK SUDI BACA..HAHAHAHA..SO WA DECIDE UPLOAD GAMBAR2 SEPARA COMEL AJE..ABAIKAN AVATAR ATAS DAHI..;P

hahahaha..sebab sebok layan perasaan wa tak pasan hari ni mother's day..dush2..macam mana bole lupa ni..mami..happy mother's day..
mmuuuaaaahhhhhh2..
hari ni hari ibu..tapi mami jugak keletung keletang kat dapur buat laksa..
kesian mami..ampun ye mi..nanti cik kutip ni da taw masak mami dok umah goyang kaki je..eh2..
jangan goyang kaki je..cuba2 la risik menantu..hahahahaha..kot2 la ade mami berkenan..
pssst..pilih yang ensem2 sket..macam remy ishak ke..hahahahaha..

2 comments:

merahjamboo said...

sronoknya celebrate bersama2;)

pst:thax singgah n link, pja link jugak yeh;)

.::cik kutip::. said...

hehe..tape2..kan pja nk balik masia da..:)
nway..thx sbb singgah tw..terharu..(^_^)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails