Wednesday, June 30, 2010

cakap sorang2 pun best snanye

::ihsan dari google::

okeh..hari ni sangat semangat nak menulis sambil menunggu meteor garden abes load..*cepat la sket..tak sabar da ni..* terkenang pulak pasal semalam keluar makan2 bersama en.apai..sebenarnya wa agak rushing nak balik umah tapi tak sampai hati pulak nak mengaku kan..hahahahahaha..gila baek wa ni..hahahahahahaha..maka nya wa layan kan je kata2 en.apai yang nyata ada bernas nya cuma sebab wa ngantuk..satu pun tak masuk lam pale hotak..wa buat2 angguk je..hahahahahahaha..sabo jela..

membaca entri cik lala yang awe tergila gilakan sangat..(hahahaha..ampun awe,jangan belasah aku) alaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cik lala...awak tamo tumpang kita dah ke nanti??hukhukhuk ;( *saja ngada2 wa nak bermanja ngan lala pulak hari ni..hahaha* wa rasa nak pulang kan kuda hijau bagi baba balik..start sem baru wa nak layan bas pulak..hahahaha..amacam cik lala..awak sokong tak?hahahaha..aah la..rindu pulak nak naek bas..dulu kemain..ingat tak kita pernah kena marah ngan popo(bukan nama sebenar) sebab datang test lambat..hahahahahahahahahahahahahahaha...sampai hati popo marah kita kan..hahahaha..tapi da ade kuda hijau pun datang lambat jugak..hadoi...bila la nak berubah ni.. =_="

tempoh hari bermalam ngan mama kat bilik beliau yang vogue mengalahkan bilik awak cik lala(sila cemburu)...siap ada sofa lagi..uwaaaaaa...mama memang melampau..hahahahahaha..wa hangin betul..kemain mama ye pasang strategi..tape ma..ade ubi ade batas ma..lain tahun wa balas...malam tu sempat jugak la wa di basuh mama barang sedas dua..hahahahhha..yela ma...nanti aku berubah ye...berubah demi kebaikan semua..hang kata ape ma..aku ni berangan dunia pari2..hahahaha..siap hang ma..hahahaha..yela2..memang aku ngada2 lebih pun..hang kena la salu ingatkan aku..aku kan pelupa..ye..tape,nanti jumaat kita jumpa ye ma..kita pegi pasar malam putrajaya nak?

wa rasa kesal pulak bila tak cerita apa2 pasal kat pangkor..kang orang ingat pangkor tak best pulak...best..best..serius..main ombak..snorkeling jauh2 tapi lam hati takut lemas..seb baek ade atiyah..haha..di buli tiger..ade ke die tarik wa sampai tengah laut..wa ni katik..mana sampai jijak tanah..da la wa ni penakut..uwaaaa..tiger sangat jahat..lepas tu main sukaneka(semua game team wa kalah ni ape kes??!) hahahahaha..berjemur sampai hitam..hahaha..makin tak laku la wa jawab nye..ape la naseb..hahahahaha..arghh..tade hal la..tak laku je pun..*optimis adalah sangat penting* di buli dengan hebat oleh tommy sebab dia ugut nak upload gambar wa yang sangat CANTEK kat fesbuk..hahahahahahahaha...poor me la tommy...plisss dont..plisssss...hahahaha..kalo upload makin makin makin makin tak laku la wa jawab nye..hahaaahaha...wa memang da agak gambar waktu wa ngah bercakap memang CANTEK..mula hari ni wa nak jadi pendiam..full stop.

p/s::wa baru taw si najat tu sebaya wa rupa nya..eh silap..wa baru 16..maksud wa si najat tu sebaya maksu rupanya...apsal ngan wa dia nampak lagi tua eh???hahahahahahaha..orang kampung memang nampak tua kot..tengok la si lala tu~~~~~~hahahahaha :)

6 comments:

beloglala~ said...

hahahahahahahaha:)
ala awak ni:) tu bukan kite..tu markonah la:) hahahah
kisah popo mmg segar lam ingatan:) hahahhaa

beloglala~ said...

hahahahahhaha
ehemehem..org kg mana ni..hahhaa

.::cik kutip::. said...

hahahahaha...awk ngan najat la orang kampung..kan..kan.. :) sekampung ea...alalalala..comel la..(buat muka gaya comel)hahahaahaha

shreddedpaper said...

haish dikau.. agak keji disane.. bukan tua la matang..

beloglala~ said...

hahahahahahahhahha:)
ckp dulu org kg yg comel nye dr kg palekbang..
cepat ckp..hahaha

.::cik kutip::. said...

najat::hahahahahahahaha..MATANG la sangat~~~
cik lala::hahahahaha..org kg palekbang mmg sangat sangat sangat sangat sangat la cantek...hahahahaha..nak2 anak pompuan Nik Meriam..hahahahahahahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails