Wednesday, June 30, 2010

cik lala bila nak tag saya??

oke..terbukti hari adalah hari membosan kan sebab wa siap buat 4 entri in a row.hahaha..dan disebabkan jugak tade orang nak tag wa..seperti biasa wa mengetag diri sendiri..minta izin ye cik lala.. :)


1) wa sangat la penakut melintas jalan seorang diri..wa bole menjadi super duper annoying bila terjerit2 sambil lari2 anak melintas..hahahaha..dan wa selalu di buli adik beradik wa..depa sengaja tinggal wa sorang2 waktu melintas.... ;(

2) kalau wa marah wa akan menjadi hulk..oke..tipu je..wa susah nak marah(yang betul2 punya marah la..marah light2 salu sangat) tapi kalo ade orang sakitkan hati wa..buat wa marah gila2 punya marah..wa memang menakutkan..

3) walaupun wa ni macam ayu..tapi wa bersuara kuat..hahahaha..gila tak market kan..haha..wa pernah jadi platun komander terbaik peringkat kebangsaan :)

4) sapa2 first time jumpa wa mesti cakap wa sombong sebab wa memang tak pandai buat muka manis..muka mesti nak ketat je..wa pun tataw kenapa..kadang2 wa rasa diri wa ni poyo pun ade..hahahaha..tapi lama2 kenal, wa sebenarnya baek ooooo...tak caya tanya la membe2 wa..

5) wa sebenarnya tak suka orang bercakap kasar..cakap kasar tu macam mencarut banyak sangat..bagi wa, pompuan ni..ganas2 pun dorang tetap pompuan..biar jela laki2 yang mencarut banyak2..biar dorang je kongker dosa part tu..bagi wa la......

6) wa sangat la manja..wa takleh sakit sket mula wa meraung2 macam budak kecik..*tak sakit pun sebenarnya, saja wa nak ngada2*

7) selalu perasan wa tabah padahal tak tabah sangat pun =_="

8) setakat ni wa cuma betul2 sayang sorang laki je..

9) wa suka buat benda tak pikir panjang..da la wa tak matang..pastu konpem2 wa nyesal punya..hahahahaha..

10) wa sangat suka dengar cerita cinta adik2 wa..hahahaha..gila busy body wa rasa~~~

11) wa cukup tak suka orang komplain itu ini..semua benda nak kutuk tapi diri sendiri habuk pun tarak! cakap nak pum pang je kan tapi malang nya sendiri tak leh pakai..nak2 orang laki...kesian..

12) wa bukan ex student mrsm ke..skola sains ke..so wa agak menyampah la kalo ade orang eksyen sangat dulu dia skola mrsm..elehh..wa dulu pmr..spm kat skola biasa2 je..jadi manusia jugak..tak payah nak mention kaw budak mrsm banyak2 kali..meluat.(yang ni wa tuju kat sorang je..jangan risau kawan2..die bukan membe kita..hahaha)

13) wa pure kelantan tapi salu orang tak caya sampai da penat wa explain depa tanak pecaya jugak..=_="

14) wa sangat pantang kalo orang cakap kasar2 ngan orang tua terutamanya mak dorang sendiri..wa rasa nak pegi lempang je..tapi wa tak cukup kuat la..kang silap2 wa pulak kena lempang kan..

15) wa pernah marah2 sorang nurse tu sebab dia cakap kasar ngan mammi..padahal nurse tu da tahap makcik2 wa da tapi wa memang takleh tahan..cakap kasar ngan wa tape..wa relax g...ngan mammi sori sket..(maaf taw makcik T_T)

16) wa rasa cool je panggil Dr Saidon, 'ayahanda'..wa pedulik hape korang nak kata tak cool =)

17) masa kecik2 kalo main ngan samad mesti ade je yang jadi...samad nyaris putus jari la..jatuh keta la..jatuh tingkap la..berdarah dahi la...hahaha..tapi semua tu..samad yang kena..wa relax je..hahahaha

18) walaupun wa rapat ngan mak nenek..tapi ada satu musim tu wa ngan dia memang gado gila..pantang tak kena sket gado..kan mak nenek kan..masa mammi keje terengganu dulu =)

19) wa pernah masak nasi ayam pastu semua orang tambah dua kali..hahahahahaha..semua orang kata nasi ayam wa buat sedap..HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..

20) wa ade speed trap tak bayar lagi =_="

4 comments:

beloglala~ said...

ala ca,kite selalu ke cakap kite budak mrsm?? ala..mana ade..xpenah mention pon..lau xde yg kasitahu xpenah nye awk tahu kite budak mrsm kankan..selalu kite kasitahu kite budak baek adela..uwaaaahahhaha

.::cik kutip::. said...

hahahahahaha..sebab tu kita kasitaw siap2..bukan membe2 kita wak...membe orang laen..
p/s::naseb baek awk bgtaw awk baek..kalo tak, kita tak pasan da..hahahaha

beloglala~ said...

hahahhahahhahhahaha:)
kite pon x pasan kite ade bitau semua tu..hahaha
fuhhhhh seb baek org lain..hahaha

.::cik kutip::. said...

hahahahahahahahaahhahaha...awk nk sket baek sy??sy rasa sy ni baek sgt la..hahahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails