Saturday, August 28, 2010

baju raya bila nak beli?

bak kata mammi.

mammi::acik,mammi tak beli baju raya awak lagi sebab takut tak kena saiz..nanti awak beli sendiri ye..
saya::baek mammi..tahun ni nak pakai jubah pulak..hehehehe..jangan jeles.. :)

maka nya baju raya kena beli sendiri tahun ini..da nak cuti sem baru nak pikir bila nak beli..kehkehkeh..u are such a waste la cik kutip..=_="

konon2 nya minggu2 lepas sangat sebok sebab bila membe2 yang laen pegi beli baju raya saya tak bole ikut..nak kirim memang sah2 carik nahas..baek suh mammi beli terus sebab konpem2 semua orang keliru soal saiz saya..yela..yela..saya bukan saiz standard..T_T

jadi terpaksa lah saya pegi membeli baju raya sendiriran nanti kerana sahabat2 saya pulak take turn sekarang sebok..almaklum lah...sahabat2 saya semua ade buah hati..hahahaha..saya je tade..hahahahahahahahaha.....mesti la depa pun nak buke ngan buah hati..pegi beli baju raya ngan buah hati..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...haa..kan da emosi..saya bukan cemburu :)

tapi sebenarnya saya takut nak pegi jalan TAR beli baju sendirian..hahaha...takut sesat..mana lah saya nak tahu jalan TAR tu celah mana..hahahaha..ade sapa2 taw bole bagi direction tak??

adoii cik kutip..dulu tape la awak tak ingat jalan..ade orang bole ingatkan..kalo sesat pun tape..bole sesat sama2..sekarang awak tu sorang2..pandai2 lah hidup..tak kan nak suh membe2 korban kan dating semata2 nak teman awak beli baju..gila tak supprortive tu namanya..
bagi lah chance depa nak buke sama2..awak ni pun.....

kena lah belajar hafal jalan sendiri2..kena beranikan diri sket..sampai bila nak manja2...bukan nye sket orang kat sana..ape nak takut???nanti da siap beli balik terus...da besar panjang..itu pun nak kena bagitaw ke??saja kan ngada2 nak orang teman2 kan..ngada2 lah awak ni!

p/s::saya cuma nak beli baju raya..kenapa perlu rasa sesunyi ini..hati..tabah lah kau..jangan sedih2...sekadar baju raya..sekadar sikit kekosongan..jangan menangis..jangan sedih2..jangan memendam rasa..tapi serius..semuanya kacau bilau..aku tak mampu berkata-kata..kerana aku yang khilaf..bukan salah mereka cha..mereka cuma bahagia..

p/s::ade follower baru la...hekhekhek...terima kasih..terima kasih...belum sempat nak blogwalking..tenet tak cukup lajuseperti kuda belang...nanti da laju wa kasi update sama lu orang okeh. :D

2 comments:

beloglala~ said...

acik ecah, jangan sedih yea:)
saya kan ada buat teman..

.::cik kutip::. said...

hehehehehe..awk da ade awe....hahahahaha(ayat saja kasi makan dalam sket)

hahahaha..alaaaaaa...saya kan ehem2..biasa la..emosi sket...sme mcm awk jgk...abaikan entri ni ye...jgn rasa bersalah..saya pun da besar.. :)

p/s::saya cuma belum cukup bersedia mental..tapi saya baik2 saja..saya nak hadapi semua ni dengan senyuman. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails