Wednesday, January 5, 2011

bila si gorjes melangkah padu ke kelas.semua orang pandang2.hahaha

nota : entri tidak bergambar.hanya tulisan.

owh no. this is really happen peeps. hahahaha. i don't know why people are keep on staring at me one whole day. well, i know i'm gorjes but hye. don't stare too much. i feel uneasy man. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA.ok. ini semua tipu. toksah percaya. sape percaya saye lempang laju2. kan dah tulis tu TOKSAH PERCAYA. AWAT SUSAH NAW NAK PAHAM HAH??! (emosi)

ok.ok..calm down aisyah :)

hari ini hari rabu ye adek2. ape kita buat setiap hari rabu??iyee pandai. hari rabu kena pakai baju kurung..bagus. hahaha. gila psiko! ok, serius sket boleh tak?


padan muka kena marah.



saye kan geram betul kalau pakai baju kurung. sebab tak bole selekeh2. serius. saye kan kalau dah pakai baju kurung tu mesti nak cantek2. tudung matching kaler. lilit2. kadang2 rasa rimas jugak sebab iye lah. mane biase. saye pulak takde nya bangun awal nak siap2 kan. mesti lambat pegi kelas sebab ketegaq jugak nak pakai lawa2 tuh walau pun lambat. -_-"


saye pun tak tahu kenapa. bukan saye tak biasa selekeh. ahh.tipu lah kata saye tak selekeh. pakai suar track, baju blok.tudung itam je pegi fudkot. tak payah lawa2. bukan nak pegi mengorat pun. nak pegi makan. iye dak? cuma kadang2 tu mengada jugak lah nak pakai lawa2. hahahahaha. biasalah nak ngada2. :)


eh2, ini sudah lari tajuk. saye nak cakap ni haaaaa..saye ni ade masalah ni haaaaa..dengarlah haaaa..masalah besar ni haaaaa...**sadap u! budak penyebok sket2 haaaa.*

padan muka lagi sekali. -_-"


saye ULT subjek statistik. ULT tu ape? ULT tu stand for ulang tingkat gred. statistik tu hape? apehal bengap sangat hang ni. statistik pun tak tahu?? haaa..naseb baek tahu. statistik ni subjek saye amik masa first year, first sem lagi.hahaha. sekarang dah final year, final sem baru nak ulang tingkat gred. hahahaha. nampak tak contradiction nye kat mana? tak nampak? tak nampak tak pelah.. (mengeluh)


sekelas ngan saye tu semua budak2 junior yang baru nak up. kehkehkeh. haip..tak baek kutuk orang~~ok2. sekali saye masuk, semua orang pandang laen macam je. hadoi..mesti depa ingat saye salah kelas sebenarnya kan. -_-" tak dek..akak tak silap kelas dah. memang betul akak ulang subjek ni. adek pun tak payah lah tengok akak macam akak ni laen benor rupanya ngan korang. ketara lah korang ni!

walaupun semua budak pompuan melayu dalam kelas tu pakai baju kurung, akak je pakai t-shirt, cardigan, jeans dengan selipar toilet yang bunyik nye satu dewan bole dengar. fine! memang nampak 'laen' sket tapi boleh tak korang jangan ketara sangat terkejut. adoyai... masalah betul :(


masalah sebenarnya bukan lah pasal semua budak kelas tu macam culture shock ngan saye. hekhekhek. masalah sebenarnya adalah semua budak2 tu baru nak up. naive2 je semua. skema semacam je saye tengok. pass paper introduction pun nak ikut giliran. gaya macam 'tak-main-lah-sepah2-nih'. hadoi. abes kalau saye nak ponteng sape boleh tolong signkan??hahahahahaha. itu masalah besar tu. -_-"


lagi satu masalah besar. ni haa..kelas teori graf. hahahaha. ni memang masalah. kalau dah sekelas tu TIGA orang je daftar. sah2 tak bole ponteng sampai bila2. nak tolong signkan pun macam mustahil. tiga je ok. TIGA! boleh kira ngan jari kot!

2 comments:

beloglala~ said...

pakai tracksuit, baju blok, tudung hitam tu mane ade selekeh ca, haish ni mcm kutuk saya je:) hahahahhahaha !

Cik Puan Muda Aisyah said...

HAHAHAHA.awak lagi selekeh lah. jangan risau.haha.takpe.kita kan geng akak pembantu kolej selekeh.muni ketua geng.lupa sudah?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails