Monday, January 17, 2011

demi cik vee segalanya sanggup saye lakukan. hahahaha :D amacam, romantik tak saye?

hahahahahaha. sebenar nya, saye cuba tak nak bagitaw semua orang pasal ni.hahahahahahahhaha. saye malu!!!!!!!!! -_-"

demi cik vee tersayang. eceh...dan dan tersayang pulak kan :) saye sanggup buat satu post entri pasal ni.ehem2..sebenar nya............................................................. saye ade join contest tulis cerpen. HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHA.. :)

terus terang saye memang poor gila bahasa melayu. mengelumpur pun saye boleh silap eja. -_-". tah hape2.

LAME gila kan! dah tahu tak boleh tulis elok2 ada hati nak tulis cerpen kan. :) ini semua akal tunjang punya pasal. wa tak menang siap lu bro! hahahahahahahahahhahahha. arghhhhh..tak tipu saye malu. -_-" kalau tak best awak2 tak payah lah kutuk2 taw. hahahahaha. saye tak pandai lah tulis cerpen :) tak pandai langsung.

jangan lah kutuk nanti saye terasa hati. hahahahahahaha. LAME~~~

sape2 nak join contest ini sila lah ke SINI. :) jangan segan2. ye.. cik vee ini sangat lah peramah orang nya. doa2 kan lah kalau cerpen korang tu tak sedap, dia tak gelakkan korang. kalau dia gelakkan pun doa2 lah gelak dalam hati je -_-"

hahaha. :) dear cik vee. kalau cerpen saye tu tak sedap. jangan lah gelak kuat2 taw. anggap je itu orang laen yang tulis tapi impersonate saye. hahahahaha. bukan saye yang tulis. taw. taw. jangan lah tak nak kawan ngan saye. uwaaaa.. sedih lah kalau orang tak nak kawan semata mata sebab tak pandai tulis cerpen je. uwaaaaa....kawan lah ngan saye. iye.

cik vee, agak2 saye boleh menangg tak??hahahahahahahahha. ok just kidding. orang tak kutuk pun dah kira beruntung gile dah~~~~~~~~~~~~ :D

2 comments:

deAnza-wAnda said...

boleh meng niy kompem hahah... hye salam kenal n follow u...

Cik Puan Muda Aisyah said...

hahahaha. ini satu contoh kritikan yang bagus.hahaha. salam perkenalan juga. saya sudah membalas ziarah di blog anda :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails