Wednesday, January 12, 2011

tag basi.

ini tag saye lama peram. hahaha. godek2 balik rupa nya tak post pun dulu. hahaha. tak perasan. tapi nak repost adalah sangat mengada ngada sebab ade nama amzar. hahahahahahaha. apa hal nak ungkit kisah lama kan. hahahahaha. LAME gila! :)

makanya saye pun dengan berat rela hati edit balik lah tag ini. :) sebab kan kata orang kisah lama jangan dikenang. :)

present to u :) kah kah kah kah. ngada2 macam lah ade orang nak baca kan :)

name 6 males in your life :
1) pakcik azmi gagah perkasa :)
2) budak selow. **true love** HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA :D
3) zahiril adzim
4) tiga bujang lapok tak laku-laku.
5) remy ishak (kekasih lama)
6) taylor lautner (ditentang keluarga)

how many of them are family?
satu dan empat sahaja.

are any of them single?
semua single kecuali nombor satu :) dan nombor dua sudah di chop :) hahahaha

are any of them gay?
harap2 nya tak. hahahahha. :D

are any of them younger than you?
none. i'm the youngest. (serius. nak percaya taknak percaya sudah.)hahahaha. :D. pssstt, jangan gelak, nanti kantoi!

who's the tallest?
saye rasa nombor dua :) rasanya lah. :)

who's the smartest?
tiada dalam list. (saye)


who's the oldest?
baba.hahahahaha.memang takde orang boleh challenge lah. :)


who's the most talkative?
nombor empat. kalau bergabung pasti meletup. ok, itu cilok lagu stacy -_-"

who's the most sensitive?
carik sendiri tapi yang pasti nya golongan nombor empat :)

who's the most relaxed?
nombor dua :)

who's the biggest player?
none. :) **baek punya back up dowh!**

can any of them drive?
1) absolutely yes.yes.yes.
2) hehehehehehehe.kalau bagitahu kang bocor rahsia. hahahahaha :D
3) iya jugak. saye yakin iya :)
4) hanya si samad. itu pun belum apa2 dah langgar mat rempit :)
5) owh dengan storm hitam nya. hell yes!
6) baru nak berkenalan. esok2 saye dah tahu saye update k. :)

can any of them dance?
dengan nombor satu dengan dua jangan carik pasal. :) nombor tiga nari geleng2 kepala time ajl pun semat wat. :)

can any of them sing?
tak payah lah nyanyi2. kesian orang sidai kain tak kering2. -_-"

have you ever kissed any of them?
nombor satu selalu sangat. nombor dua jangan carik pasal. nombor empat tak hinggin. the rest, teringin jugak! hahahahaha :D

have you ever argued with any of them?
sangaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttt lahhhhhhhhhhhhhhhhh baaaaaaaaaaannnnnnnnnnyyyyyyyyyyaaaaaaakkkkkkkkkkk.

have you ever had a fight with any of them?
"kami madu2 baek sahaja." kata mereka :)

have you ever seen any of them cry?
belum. eh2 pernah. ade budak nombor empat tu nangis sebab kena marah dengan mami. hahahahaha

LADIES:
name 3 females in your life:
1) mami nik meriam.
2) fatin atiqah kah kah kah.
3) mami again. hahahahahha :) i don't have much precious persons in life :)

are any of them family?
yuppadie.

are any of the single?
hanya nombor dua. :) nombor satu dan tiga adalah orang yang sama harap maklum :)

who's the prettiest?
not in the list. (again, saye!)

who's the most popular with boys?
again.....again..(saye!) hahaha.

who's the smartest?
u-know-who. (saye!)

who's the easiest to talk to?
no doubt, nombor satu dan tiga.hahahaha.kena tipu, padahal orang yang sama. hahahaha. amacam, psiko tak?

who's the most innocent?
writer :)

can any of them dance?
ok, ini kena bagi laluan orang laen nak femes. yup. writer dapat bakat terpendam dari nombor satu.........dan tiga. hahahahahha.nak jugak tuh! :)

can any of them swim?
none. **termasuk writer**

can any of them drive?
auto? say yes to both. manual??kahkahkahkah. WRITER SAHAJA. (riak)

have you ever kissed any of them?
setiap hari sepanjang masa. -_-"

have you ever told any of them them you love them?
tanpa segan silu walaupun di khalayak ramai. :)

have you ever argued with any of them?
nombor satu dan tiga :) dulu masa kecik2 kerap, skerang dah baek. dengan nombor dua itu dikira hobi waktu lapang :)

have you ever seen them cry?
hell yes. :)

have you ever made any of them cry?
nombor satu dan tiga (serius)..pernah. nombor dua...pernah jugak.hahahahaha. :) i'm a bad girl turn good :)

have you ever been jealous of any of them?
nope. i would love to but i just can't :( it never happen.

do you love any of them?
bodoh punya soalan. -_-"

2 comments:

beloglala~ said...

lain kali bubuh saya dalam list:) hahahha !

Cik Puan Muda Aisyah said...

ini tag zaman dulu2 punya. edit pun part laki je sebab ada nama amzar.hahahahahaha. awak buat dulu pastu tag saye. nanti saye letak nama awak ye.hahaha :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails