Thursday, March 17, 2011

hati gua pun boleh broken bro!


malam ni entri serius punya. betul ni..takde gelak2 punya. senyum2 mungkin ada sikit2..tangisan adalah dijangka yang paling banyak keluar dalam entri ini. maka bersiap sedia lah. :) see...hati patah pun muka harus senyum. baru nampak tabah T_____T (takdelah tabah sangat)

saya terjatuh hati T___T iyaa.. tak payah lah nak purak2 lagi. buat malu je simpan sorang2 tapi akhir ada jugak yang dapat detect. terjatuh hati tidak lah bermaksud status saya berubah ok. terjatuh hati ini lagi sipi nak jadi syok sendiri tetapi malang nya... T___________T

saya dah tak pandai bercinta gamaknya. otak dah berkarat. hahaha.dah tak pandai nak cakap lembut2..muka manis2. my bad..hell yes my bad. sape tahan dengan pompuan keje menengking 24 jam kan? T_____T sape tahan dengan pompuan panas baran kan? T___________T

semua nak pompuan yang lemah lembut..comel..pakai shawl nampak ayu..jalan elok je..dengar cakap..tak queen control..tak lady boss..ada banyak masa untuk diorang...susah ok semua tu untuk saya. susah paham tak?? dah lama saya tak jaga dan tidak dijaga oleh siapa2. then nak expect apa? saya culture shock kot.

takkan saya nak berubah cakap elok2 tiba je..hipokrit sangat. saya boleh cakap elok2 tapi bertempat lah..dengan makcik2 takkan nak cakap kasar jugak kan :) ngan orang2 tua takkan nak marah2 kan. haishh..susah betul nak bercinta ni. kan kan :)

saya tak suka bila bukak soal cinta sebab saya rasa segan. bukan segan sebab saya sorang je takde orang nak..hahaha..bukan bukan. tapi saya segan lah bila orang tahu saya suka sape. haishh..nanti mesti orang ketara-nak-tahu-sape-die..kan mumu :) kan akak ala :) saya paham apa masalah terbesar saya sekarang. saya lupa macam mana nak bercinta T_______________T

saya tahu ada orang kata kenapa nak sangat bercinta dah elok2 single :) bercinta tu haram kerana menghampiri zina :) saya bukan jenis orang yang meletakkan hukum kepada bercinta. menghampiri zina juga ada benar dia tapi depends lah kan.kalau betul terniat menghampiri zina maka dah jadi salah lah. kalau tak terfikir pun??macam mana? :) berangan nak dirikan masjid bagi saya bukan kategori menghampiri zina :) bagi saya lah.

pesanan penaja : keje sekolah memang senang terabai bila jiwa kacau padahal makin abai makin jiwa kacau. tah hape2 tah T___T
p/s : owh sebelum lupa, yang saya terjatuh hati tu bukan nama kat syiling entri bawah taw. jangan salah paham. ni saya dah explain ni salah paham lagi tak taw lah -_-"

2 comments:

blogmumu said...

malangnye, sampai skrg xtau sape..tp kami buatbuat tau..hahaha~~
ecah, kalo syiling kat bwah ni pon ok juge:D
kami suka..hahahaha

Cik Puan Muda Aisyah said...

hahahahaha..jangan lah tahu siapa :) saya lagi suka diam2 je mu..tapi dah takde apa2 dah mu T__T

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails