Sunday, February 13, 2011

bukan entri marah2 :)

i fell bad myself. :) i  need  to be a lot more stronger. :) come on cha! jangan jadi fragile sangat. orang takkan peduli kaw sedih ke, terasa ke.. u have to fight for ur own good. come on! get up!

orang lagi ketawa terbahak bahak bila tengok kaw jatuh. get up girl! kadang2 kita kena sedar diri bila di benci. :) kena sedar diri bila diremove dalam friend list :) toksah nak terasa sangat. apa kaw pikir semua orang sayang kaw?! sampai bila asal down je rasa nak meraung balik umah? :)

sampai bila kaw nak sembur je asal rasa marah. sampai bila kaw nak cakap tak pikir panjang? sampai bila kaw nak harap orang paham kaw?

get real cha. manusia ada hidup masing2. kalau kaw tak setelkan perasan kaw sendiri, kaw ingat ada orang peduli? lepas kan perasan tu cha. let it go~~ serap benci ini macam kaw serap benci orang laen. manusia bukanlah tak pernah berlaku kejam terhadap kaw cha. :)

p/s : sekurangnya aku masih mampu tersenyum.

2 comments:

beloglala~ said...

sampai bila asal down je rasa nk meraung balik umah? ni entry perli saya ke ape? hahahaha :)
go adek eca go :)

takpe, kan ade kawan kawan macam kami yg masih sayang awak:) saya juga banyak yg benci :) takpe, lama lama kita immune taw:) go go :) pasti ada hikmahnya:)

Cik Puan Muda Aisyah said...

hahahaha.terima kasih kawan2. kalau umah saya kat klang pun mungkin saya akan terasa. hahahahahahaha. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails