Thursday, February 17, 2011

lirik tiada duka yang abadi - opick


saat2 lemah tak berdaya ni ayuh kita muhasabah diri sikit bole? takkan nak marah2 je manjang kan :) haaaaa..senyum kan cantek tu :)

sekarang ini semangat saya. saya tido malam pun pasang lagu ni taw. jangan maen2. n_n

tiada duka yang abadi - opick.

tiada duka yang abadi di dunia
tiada sepi merantaimu selamanya
malam kan berakhir hari kan berganti
takdir hidup kan dijalani

tangis dan tawa nyanyian yang mengiringi
hati yang rindu tanda cinta dijalan-Nya
namun ku percaya hati meyakini
semua akan indah pada akhirnya

chorus:
andai bisa ku mengulang
waktu hilang dan terbuang
andai bisa perbaiki segala yang terjadi
tapi waktu tak berhenti
tapi detik tak kembali
harap ampunkan hamba-Mu ini.

waktu berputar rembulan dan matahari
bunga yang mekar akan layu akan mati
malam kan berakhir hari kan berganti
takdir hidup kan dijalani

chorus.

sebab kan uspot dah block 4shared *hahahahaha. padan muka 4shared dah tak laku* sini saya bagi link download lagi da-bomb lagi menarik tertarik. baek kan saya n_n . terima kasih terima kasih. :)

nak download klik lah sini :) bukan kat situ lah..kat sini. :)

saya tak familiar pun dengan opick ni tapi bila saya youtube..lagu2 die semua nya Islamic version. :) ok lah tu. sejuk sket hati saya dengar. saya sokong opick :)

insyaAllah, semua akan indah pada akhir nya :) hari ini serius saya rasa Islamic pulak tiba2 :) owh..kepada BFFs *ada s sebab ramai* saya..bertahanlah. jangan sedih2. saya rasa perasaan sedih2 dan down ni berjangkitlah. so, jangan lah sedih2 taw kawan2. saya pun taknak dah sedih2. dah penat :)



2 comments:

shahrul said...

suka jugak lagu opick, dia seems like maher zain versi indonesia :)

Cik Puan Muda Aisyah said...

yup. absolutely yes! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails