Friday, April 30, 2010

"contest specticular specky"

sje2 blogwalking semalam wa singgah sampai tah sape2 punya blog..hahaha..kalo cun wa bantai komen comel2..kalo tak cun wa singgah sipi2 ngan harapan kang kalo wa jumpa lagi blog tu..ade la entri menarik tuk wa komen..sila jangan terasa ye blogger..wa pun bukan salu orang komen pun..hahahahaha..buat jahat kat orang lagi kan..padan muka wa!hahaha..

pastu da singgah menyinggah..lompat melompat dari satu blog ke satu blog..(see..kan da skema)
maka wa sampaila ke sini wa snanye jarang nak join benda contest ni..tapi wa suka tengok membe2 join..hahaha..macam comel..tapi susa la nk letak2 banner segala(ini bukan komplain)hahahahaha..lagipun wa rabun IT..ni pun lama baru wa dapat link kan banner kt sebelah tu haaa..jenuh nak pikir..hahahahaha..

tapi sebab ni contest pasal speky..dan disebabkan wa baru ke beli speky baru..semangat la nak show off kan..hahahahahaha..oke..oke..tak baek riak..wa taw..wa taw..tapi wa tetap semangat nak join..maka nya.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

pic ni baru je amik..hahahaha..gle semangat..spek ni la wa dok angkut ke hulu ke hilir..orang sekeliling salu tanya apa kejadah nye wa pakai spek besar gedabak ni kan..lagi la bf lari..hahahahaha..tape la wahai bf..kalau awk da tamau..tak yah tunggu saya pakai spek macam ni kan..hahahahahaha...:)

p/s::ucapan terakhir..wa harap wa menang..1st time kot join..hahahaha..neves!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails