Saturday, April 17, 2010

hahahahahha...rupa nya wa pun ade orang jeles..hahahahahaha..rasa diri ni femes

tiba2 wa bukak meseg fb kua meseg2 ni..







hahahaha...sape pompuan ni??jangan tanya sebab wa pun tataw..wa malas nak terasa hati tapi mula2 baca wa sentap jugak la..hal2 berkaitan avatar wa sensitif wooo..hahahahahahha..tapi pikir2 balik..wa ase wa ade pesanan tuk lu..

dear lu,
ni wa nak habaq kat lu..wa tak heran la setakat nak kutuk light2 camtu..tak cukup mencabar bagi wa..hahahaha..tapi wa nak warning awal2..membe2 wa suma gagah2..kaki gado..hahahaha...kalo wa da agak2 bosan ngan kerenah lu..wa kerah je membe2 serang lu pnye fb..senang cite..hahahahaha..tapi wa baek lagi ni..naseb lu baek...so,sila bersyukur..

lu memang bernaseb baek la sebab wa bukan gadis photoshop..hahaha..sekurang nye dapat la jugak lu tatap jerawat2 atas dahi ni kan..hahahaha..ade la jugak bahan lu nak kutuk wa kan...tape la..wa kira cincai la ngan lu..setakat jerawat je pun...laen la kalau lu cakap pasal kekurusan ketara wa ke..kegolapan seri muka wa ke..hahahahahaha..alamak..terkasi bocor lak..hahaha..tape,anggap je wa kasi tips tuk lu kutuk wa lagi..ye...

tapi part wa tak puas hati nye...wa tak kenal pun lu sape..awat tiba2 lu muncul lam idup wa ni??wa tak kesa orang nak kutuk2 wa..tapi at least bia la wa kenal..bole wa kutuk balik..hahaha..ni wa tak kenal..tu yang wa curios gila nak taw..lu dok kutuk2 wa tak comel..comel sangat ke lu??lu dok kutuk2 wa pnya jerawat..jerawat lu kat mana pulak??bagi la chance wa nak balas balik babe....plissssssss.....hahahahaha..

tapi wa isau jugak..tah2 lu ni memang membe wa ke kan..wa je da ilang ingatan sikit2..nak2 membe skola lama..duhhh..lagi la wa lupa..hahahaha..so kalau betul kita ni membe lama....sila send butiran peribadi kat wa...bole wa siasat..hahahahaha...wa satu je isau kat sini..kang wa da melaser2 lu..tup2 discover kita ni membe..tak ke lu makan hati ngan wa..hahahaha..kalau betul membe wa mintak maaf k...kalau bukan membe..takde makna nye wa nak mintak maaf ngan lu....bukan wa carik pasal dulu kan.......sendiri mau tanggung la babe..


yang benar,
kutip

oke la..berbekal kan i/c ngan kad atm je..lesen takde..wa ade misi ke komuter..wa nak anta mak nenek pegi reunion..pastu wa ade misi lagi penting..pulang semula ke rumah ayie tuk menghadap spanish..wa janji wa akan belajar bersungguh2..hahahaha..oke la..mak nenek suda bising..chau!

2 comments:

beloglala~ said...

go ecah go:)
jangan risaw
kami ada:)

Lt. fDanialz said...

sabo la ecah.. sesetangah orang memang ske wat cm tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails