Wednesday, April 7, 2010

kalau da tak de rezeki..takyah gado2 pasal kene bayar buat kad tu sume..lam dunia mane ade yang free dek nonnnn..

insiden purse ilang memang da diketahui umum..ni untung ade facebook..hahahaha..cepat je tersebar..disebab kan dua tiga musim ni wa da agakagak cepat je naik angin..so kali ni bila kena batang idung sedirik wa pun tak caye..tapi wa tak naik angin langsung..hahaha..sumpah weii..wa pun tak caye mulamula..korang tak caye sangat tanye la aam..maleh wa nk explain panjangpanjang...kn aam kan..kan...bukan wa tak ase sedih tapi wa tengok aam tolong risau tuk wa, terus wa tak risau..hahahahahaha..tq taw..taw..mmmuuuuaaaahhhh2 tuk awk..hahaha..sayang jugak awk kat saye ye..hahahahahaha...yela..yela..saye pun sayang awk tw..kalau saye macam termarah awk kadangkadang tu anggap je saye bergurau kasar..hahahahaha..hahaha..ye..ye...

tq jugak sebab bagi nafkah..hahaha..yela..nak bayar tol pon tak de duet ni yang oii..seb baek awk tolong..hahahahaha..kalau tak terpaksa la saye jadi tol girl..hahaha..kan..kan..mesti awk pun tak nak saye jd tol girl kan..saye ni cantik..kang ramai lak orang ngorat saye kan..kan..mula la nanti awk tak keruan..jeles je manjang..hahahahahaha..opsss..lagi satu lupa nak mention-bia-satu-dunia-taw..akhirnya kita ade jugak baju kapel kan..HAHAHAHAHAHAHAHAHA..senanye saye excited sangat..hahahahaha..saje buatbuat tak kesa..hahaha..padahal dalam hati..melompatlompat..saje tanak melompat depan awk,kang awk malu pulak kan..yela..awk mne la suka kan benda benda sweet cmni..asyik saye je bersungguh..kan..kan..hahahaha..comel la awk ni..hahahahahahahaha...ehemehem..aam ni saye yang punya taw..sila jangan curik dia..ye..(bapak gila bayang da wa ni)hahahaha..

pasal encik pencurik-yang-tataw-bersyukur tu wa da halalkan semua nya..nasib baek beliau gagal menembusi pin keselamatan atm wa(sengaja buat ayat skema)..kalau die curik duet lam bank haaaa...sumpah wa tak halalkan da..so anggap jela wahai encik pencurik-yang-tataw-bersyukur, lu bernasib baek..wa ni pun bukan baek sangat..mulut kadangkadang jahat jugak..hahahahahaha...kalau tak,tak de la wa tibatiba sound orang tepi padang kan..hahahahaha..oke.oke..wa memang jahat..tapi wa da nak bubah..sila beri tunjuk ajar k..wa nak jadi lemah lembut pulak..kotkot la kalau wa da lemah lembut nanti aam nak bawak g jamming..hahaha..(nak jugak tu)wa nak bubah bukan sebab aam suh bubah..haaaa...korang jangan ngadangada nak pikir yang bukanbukan..wa sepak jugak kang..(emosi)hahahaha..wa ase menjadi lemah lembut ni memang da ade lam diri wa..saje wa tanak kasi tonjolkan lagi..hahahaha..wa ase jela..tataw la ade ke tak senanye.haha

dalam minggu ni wa sebok sket..almaklum la..ni yang susa kalau lahir oversea cam wa ni..hahaahahaha..sebok renew i/c..lesen..kadkad atm..hehe..kotkot la korang nyanyuk ni wa mention lagi sekali..wa da dermakan purse wa kepada encik pencurik-yang-tataw-bersyukur..wa derma sekali ngan i/c,lesen,kad atm..wa pun tataw nape wa ni baek hati sangat..tapi tu la yang wa maksud kan tadi..wa ase sifatsifat terpuji ni memang da semulajadi ade lam diri wa ni..so takleh buat ape da la..hahahahahaha..untuk seminggu dua ni wa kena salu ingat kan diri wa..


>>jangan lupa bawak temporary i/c yang besa gedabak tu ke mana sahaja..nanti orang ingat wa ni mat saleh mane lak tak de passport..haishh..malash nak layan!

>>jangan ngadangada carik pasal ngan polis trafik mahu pun pak guard upm..kang tak pepasal kena korek beg galas carik copy repot polis bagi membukti kan lesen wa memang ilang..dan lagi sekali..membuktikan yang wa bukan lah mat-saleh-masuk-tanpa-izin.

>>sila berjimat cermat sebab kad atm semua da block.so kalau takde duet tu buat cara takde duet..jangan saatsaat camni la wa ngadangada nak beli cadar baru la..nak beli mask kaki la..mask rambut la..maskara la..mask rider la..eh2..wa da menyimpang..hahaha..so sila sedar diri wahai echa yang cun melecun..hahahahaha..

p/s::wa ase kalau wa jadi calon MPP nanti,manifesto wa adalah sebarang renew lesen,i/c atau manamana kad seluruh malaysia di mana jua anda berada..segalanya adalah percuma..ni untuk keskes kecurian je..yela..orang da ilang duet..kad kena block..makan pun jimatjimat..comelcomel je sebab duet banyak abes pasal nak renew macammacam..kerajaan dapat untung,pencurik pun untung..yang rugi nya wa sorang je..tape la..ape la sangat setakat takde duet kan..ulat lam batu pun leh idup kowt..so,sape pedulik??!

2 comments:

beloglala~ said...

hahahahahaha:)
xbaek sound org kat tepi padang
hahahhaa:)

.::cik kutip::. said...

hahahahahahahahaha..aah la..
pastu maen sikusiku plak..
kecik hati orang kena ound tu..
HAHAHAHAHA..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails