Sunday, October 31, 2010

awak owh awak.^_^

few days back saye ade nasihat kat maksu."atleast awak ade sebab untuk lupakan dia maksu.die da move on maksu.u shud do the same thing. :)" tapi betul kata orang, what u give u get back :) :) awak pun da lupa saye kan. :) tak tak, jangan risau, saye tak cemburu. cuma saye rasa terkejut. saye da tak berani nak bukak fb awak.saye takut saye tak kuat. :) tapi saye baek2 aje.mula2 saye ingat saye nak post kat fb je tapi saye pikir balik takpe lah, post kat blog lah.sebab nye belum tentu awak bukak blog saye ni kan.kalau fb tu probability awak nak baca tinggi :) saye doa yang terbaek untuk awak taw. awak pun doa2 lah hati saye ni cepat terbukak jugak.saye pun nak bahagia jugak.mane aci awak sorang je bahagia kan :) doa kan saye taw!doa taw! taw! ^_^

2 comments:

akmaizzah.alias said...

heheh.. baru folow.. baco sokmo doh.. hee~~

p/s: aisyah hakimah pom bahagiakan.. =)

.::cik kutip::. said...

tq izzah.haha.tu la, bakpo baru folo nyo!haha. :D
insya-Allah.aisyah hakimah pun nak sangat bahagia.xsapa maso lagi barangkali :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails