Sunday, December 12, 2010

cuti cuti malaysia..malaysia lah sangat~~~~~~

entri basi. sudah dua hari peram tak sempat nak hupdate. almaklum lah, wanita bekerjaya. hak hak hak hak. kelakar! oke. di sebabkan cuti hanya dapat seminggu sekali maka aktiviti pertama wajib buat tak boleh tinggal adalah bayar balik waktu2 tido yang tergendala. oke. setel part bayar hutang tido. tak payah lah ye tempek gambar bangun tido kat sini ye. buat malu je., hahahahahahahaha

maka aktiviti seterus nya harus lah membayar balik hutang2 hobi tergendala pulak. ni die punya sifat harus sebab tak buat pun takpe, buat lagi elok. hahahaha. :D maka, saye telah memaksa mak nenek teman saye keluar jalan2 pegi alamanda. hahaha. tak grand kan pegi alamanda je? ape barang kan. cuti jarang2 dapat, lepak alamanda jerrr??! dush2!! amik kaw. malas haku nak penat2 drive pegi jauh2 sebab esok yang kene keje nya haku. bukan kaw! haaaaa.. kan dah emosi -_-"



hahahahahaha. motif upload gambar nih??hahahahaha. saje lah nak tunjuk kat korang, kadang saye ni ayu nye boleh tahan jugak. hahahahaha. jangan maen2 dowh! opssss.. maaf. jangan main2 ye :) *nada ayu gila* hahahahahaha. sebenar benarnya, motif utama pakai baju kurung pegi jalan2 alamanda adalah kerana takde t-shirt nak pakai. hahahaha. sadis kan? apehal lah masalah cik kutip ni, dah takde baju baru nak pakai baju kurung, pastu dah pakai nak kepoh2 pulak tulis kat blog segala kan. HAHAHAHAHAHAHAHAHA. dulik hape saye. korang penah ke pegi jalan2 pakai baju kurung??tak pernah kan. tak pernah kan. haaaaaaaa...

hahahaha. kalau dah nama nya pompuan. feberet port amik gambar mesti kat toilet punya. nak2 toilet ade cermin besar gedabak macam ni. hahaha. memang takde chance lah orang laen nak tompang betul2 tudung segala. sape cepat die dapat nokssss.. harap maklum. hahahahaha. :D

hahahahahahaha. this is too much bak kata mak nenek. dah lah posing tompang henset die. haha. iye lah, saye mane lah mampu nak beli henset lebat2 canggih manggih ade gps segala macam die kan. keje pun kfc je :) hahahahahahahhaha :D paling penting dan dan saye rasa sopan gila. hahahahahahaha. korang tak rasa macam tu ke??hahahahha


oke fine. kalau dah memang azali tak berapa nak sopan, what do u expect? hahahahaha. kejap je semua tu. :)


2 comments:

atiqa aris said...

haha lawak la,tp u mmg ayu pon.hee

Cik Puan Muda Aisyah said...

HAHAHAHAHAHA.JANGAN LAH CAKAP KUAT2. MALU SAYE. HAHAHAHAHAHAHA. KAMU PUN APE KURANG NYE :)
P/S : BARU BALIK JALAN2 BLOG KAMU :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails