Thursday, November 11, 2010

first time pegi library tu da cukup membangga kan saye :)

semua orang demam exam sekarang.kalau budak2 junior yela nak mencuak gelumpur2 sebab first time amik final kan. ni da third year pun menggelumpur tah hape hape.camno den nak koba nya haa..camno??buek malu kampong yo cheq habaq hang..eh.eh.tak kena.tak kena.apsal tiba2 habaq pulak kan. :)

adalah sangat poyo bila pegi study kat library.bukan sape2 pegi library tu poyo.bukan.tapi sape yang tah hape2 mencuak sampai tahap kena pegi library baru feel nak study.oke.itu poyo.dan itu adalah saye T_T sumpah saye tak pernah neves nak exam.baca ke.tak baca ke.saye tak neves pun.exam besar ke.exam kecik ke.dulik hape kan.tapi kali ni saye neves.takde la killer paper sangat subjek2 saye.saje la kot saye ni nak mencuak sendirian berhad.tah hape2! buat malu kaum senior peribumi je. -_-" hahahaha

dari terbit matahari sampai library da tutup saye pulun study oke.bukan macam filla.asyik sembang je.pastu ajak saye sembang same.saye nak study lah! hahahahaha.poyo.hahahahahaha.jangan maen2.saye kalau da skema tu tade orang bole lawan.hahaha.oke.oke.tak kelaka.sebenarnya saye jakun tak pernah pegi library.memalukan kan?pastu disebabkan saye jakun kena lah tipu dengan sape tah konon2 ade hati nak buli saye balik lah kan.die cakap kena pakai kasut bertutup.gantung kad matrik.tak gantung tak bole masuk.saye kan JAKUN.mana taw dia tipu.hahahahahaahaha.sampai hati awak filla. awak tak gantung pun kad matrik.da la pakai selipar jamban yang-saye-pinjam-pegi-toilet-pastu-saye-jatuh-kat-toilet. awak memang sengaja nak balas dendam kan. :( this is what u call bestfren forever??tak nak kawan ngan awak!hahahahaha.gedik!


see.see.nampak tak jakun nye kat mana?muka saye excited gila nak study.hahaha.ni study betul2 ni. :)

tiba ade pulak si filla nyendeng2 kat sebelah.nak kawan ngan saye la tu.nampak tak saye tak nak kawan ngan die pun.nampak tak?nampak tak?hahaha :D

alamak,nampak sangat belakon.hahahaha.study math program tu.jangan maen2.

sebenarnya ade je orang lagi jakun dari saye kat library tu.

tiba2 ade orang datang nak ngorat saye.tapi saye tak layan sebab die suka tito kat library.hahahaha.oke.oke.nampak sangat tipu.ini juo saye awe la.pak guard library.

sekali sekala singgah ke toilet kerana filla kuat nauuu kencing nye.hahahahaha

malam nya saye pegi beli burger sat ngan mimi pastu kena langgar.uwaaaaa..sakit wooo.tak tipu.die reverse moto die tak perasan saye ade kat belakang pastu die langgar saye.saye pun menjerit."auwwwww!!" die pun balas."sori.sori.sori"(nota tambahan:riak muka kesian) saye hanya mampu berbalas pandangan dengan mimi.kalau die 'kecik' bole jugak saye tengking2.hahahahaha.ini ....... tak berani lah saye! hahahaha.kadang2 fizikal juga mengajar saye erti kesabaran.hahahahahaha

**padahal buat entri ni semata mata nak tempek gambar ni je.hahahaha.tulis panjang2 sket tade la ketara sangat kan.hahaha.hebat tak saye?hebat kan...... :)

p/s: nampak tak matrik kad tergantung gantung di leher manis saye? :)

4 comments:

shahrul said...

HAHA ! sy pun baru balek dari library.study woo. btw, suke baca entry anda. nice plus kelakar :)

.::cik kutip::. said...

alahai..terharu nye.sy pun selalu singgah blog anda.juga menarik :)
p/s:best jgk study kat library snanye kan :) :)

beloglala~ said...

kalau fila tu xde gamba saya xdela malu sgt:)
bila mse kite g toilet?
hahahah!

.::cik kutip::. said...

mungkin saye patut blur kan gambar awak kan.hahaha.mungkin jela.nanti saye ade kelapangan ye saye buat.(tak buat dah.....) hahaha.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails