Sunday, November 7, 2010

saye sangat jahat!

saye sangat jahat sebab baru hari ni balas tag cik lala kurang-jelita-tapi-perasan-jelita-untuk-mengelakkan-dia-sakit-jiwa-maka-iakan-aje. ampun kan saye cik lala. nanti jangan lupa tag saye lagi taw! :)

soalan pertama:)
adakah anda rasa anda hot?
*makin hari makin hot.hahahaha.

soalan kedua:)
upload wallpaper yang anda guna
*sekadar gambar luahan perasan.hahahaha.saye memang psiko!

soalan ketiga:)
ceritakan tentang wallpaper tersebut
*saye suka psiko sorang2 :)

soalan keempat:)
bila kali terakhir makan pizza?
*domino pizza masa raikan adek2 menang 2nd place koir.owh..windu pulak kat adek2 koir.hahaha.gedik! dulu masa ade marah2 kan.hahahaha.

soalan kelima:)
lagu paling latest anda dengar:)
*apa ku kisah-one nation emcees :) aku da tak kesah. moga kau bahagia hendak nya. :)

soalan keenam:)
apa yg anda buat selain menyelesaikan tag ini?
*menonton the incredible hulk.euwww...benda hijau timbul2 tu urat die kah??yarksss..(haha.gedik gle rasa!)

soalan ketujuh:)
selain nama sendiri anda dipanggil dengan nama apa?
*sahabat lala paling jelita mengalahkan lala.HAHAHAHAHAHA

kalau korang rasa tak adil sebab tak tag korang maka korang pandai2 lah buat2 di tag ye.bukan saye taknak tag tapi sebab saye da taktaw nak tag sape.haha

soalan kesembilan:)
siapakah orang no 1 pada anda?
*teman sebelah bilik.owner lombong terbesar di asia tenggara.hahahahahahhaha.kan muni kan :)

katakan sesuatu kepada orang no 5
*tq fathin sebab salu tolong akak.nanti tolong2 lagi taw.eh2, kita belum ade chance nari same2 kan. :) rasa rugi tak??hahahahaha

no 3 ada hubungan dengan sapa..
*encik kodiang buah hati tercinta lah.eh2 maksud saye, buah hati awan tercinta.bukan saye punya.haha

bagaimana pula dengan no 4
*kalau tak silap saye, saye kenal die masa sama2 dalam team kawad kampung 4.alah..yang menang JOHAN tu.hahahahahahahahahahaha.

pesanan kepada orang no 6
*sudah lama kita tidak ketemu kan. :)

adakah no 7 dan 8 ada persamaan?
*setakat ini tiada.owh ade.ade.dua2 kenal lala :) bole ke macam tu? :)hahaha

soalan kesepuluh:)
beritahu 5 perkara yg anda tahu pasal org yg mentag anda
*ade penyakit berbahaya
*risau kalau die berkurap awe taknak kawan ngan die
*sedikit kurang siuman.(sedikit sahaja)
*sahabat dunia akhirat :)
*kalau buli die memang boleh buat saye marah2 :)

soalan kesebelas
ape perasaan anda wat tag ni?
*touching sebab tak pernah ade orang tag saye sebelum ni.hahaha

soalan keduabelas
gay/less?
less :)

5 comments:

~awan (^_^)v said...

hohoho ecah..caner nk tag orang kat blog ni??hehe tapaham kut

FatinCitakky said...

heee~
maceh..
nanti i buat yer..
^0^

.::cik kutip::. said...

awan:saye pun tak taw.saya tag macam tu lah.salu nye tulis je nama die.nanti die baca lah.hahaha.
fatin:okiedokie. :)

shahrul said...

klaka klaka ! kakakaka

.::cik kutip::. said...

tang mana kelaka tu encik shahrul oi.ini tag serius lah! :) haha.sila lah tag diri sendiri ye.jangan malu2.tak yah bayar pun.taw.taw. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails