Saturday, November 13, 2010

tepuk tangan gemuruh untuk estet :)


saye bagi filem estet seratus markah :) kelakar lah tengok farid kamil menari menyanyi. siap cakap tamil lagi.hahaha.comel sungguh.

tapi dalam ramai2 paling kelakar rosyam noor lah.hahahahahaha.kelakar oke.tak tipu langsung. well, no wonder la orang dok aim estet menang filem terbaek FFM :) saye tak tengok magika so saye tak bole komen lebih2 tapi saye suka estet! :) saye suka heroin die (tak kenal,heroin tamil) saye suka second hero die (pun tak kenal) pendek kata saye suka semua lah.

farid kamil sangat comel masa die buat isyarat lucah tu.hahahahahahahahahahahahaha. kawan2 sila lah tengok filem ni ye. :) sekali sekala sokong filem melayu ape salahnya. tak rugi taw. walaupun CGI bapak memang nampak sangat tak real tapi sebab nampak tak real lah die jadi lucu.haishhh..susah saye nak bagitaw satu2 so kalau nak tahu, kena lah tengok sendiri taw.

saye bagi guarantee :)

owh lagi satu, banyak kali saye harap awak ade dengan saye bila saye sangat perlukan awak. tapi awak da tade. ape bole saye buat kan? bila awak tiba2 muncul sekadar bertanya khabar je sekali pun. awak tak tahu betapa terefek nya dunia saye. saye nyaris tersungkur but then awak muncul. takpelah awak tak tahu pun. saye masih terkesan rupa nya :)


p/s: tadi saye tengok wayang saye teringat kat awak. kalau awak tengok wayang kadang2 awak teringat kat saye tak? tolong lah teringat wak.. T_T hahahaha.

p/s lagi: haishhhhh..ni yang malas ikut orang dating ni.mood die terjangkit. :) hahahahaha

2 comments:

Mohd Ridwan said...

betul2.. mmg seronok filem nie... btw, kam0o ikut sape dating ea... setahu saya, sya juga tgk filem ini semalam.. tapi saya tidak dating... hahaha...

.::cik kutip::. said...

hahahaha.bila bertiga, saye lah yang penyebok nya :)takkan kita pulak dating kan.hahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails