Saturday, November 20, 2010

saye nak balik umah sebab saye demam.

sudah tiga hari saye demam. mood nak buat entri memang zero. takde idea. bosan tak yah cakap lah. kat upm ni macam penjara pudu dah perasaan nye. ikut hati memang saye nak balik umah. pendirian saye tak teguh mana dah :) tak tipu. saye nak balik umah. agak2 kalau saye balik umah kena kutuk ngan budak2 jahat tak ? hahahahahahahaha. saye nak keje part time so that masa saye tak terluang begitu saje tapi sebab saye demam maka nya pergerakan saye sedikit terhad.

cepat lah sembuh. saye nak keje nih! haish..saye tak cuke la demam ni. cik kutip dislike this! saye nak makan pun tade selera. nak jalan2 tak larat. saye tak cuke lah! saye hairan betul macam mana mimi bole tido je masa die demam. hahahahaha. saye cuba jugak tido tapi tak bole lah. tak mau lena. uwaaaaaaa...ape masalah saye ni??! ade tak sape2 sudi nak jaga saye? haahahahhahaha. nak datang melawat ke. saye demam nih!

semalam masa demam saye tak seteruk ini sempat lagi saye pegi FOS rembat shades baru. kahkahkahkahkahkah. pengubat hati yang luka~~~~~~

6 comments:

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

hoho
pinjam shade kejap
hehe
neway..
first time singgah belog ni..

Cik Puan Muda Aisyah said...

bole2. kira sewa lah ye. sejam 2 ringgit. murah je kan? hahahahaha. terima kasih singgah. nanti saye jalan2 blog kamu pulak ye :) ziarah menziarahi kan amalan mulia :)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

sejam dua ringgit
bole2
haha

Cik Puan Muda Aisyah said...

hahahahaha :) saye suda singgah blog kamu :)

WunnyNiwaa said...

suka pakai shades kan? meh aku tag kau kat satu shades contest ! sila lah jawab :) hehe

Cik Puan Muda Aisyah said...

okeh2. kang aku simpat aku singgah ye. ampun2.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails