Tuesday, November 16, 2010

yeay! saya cuke presentation :)

tadi saye ade presentation final projek. mencuak ai sorang2. hahaha.dah la first proposal kena rejek :) **kurang berilmiah **u are reading toooo much aisyah -_-" hahahahahaha.apo den bole koba lae haaa..den diam yo la.

supervisor saye baekkkkkkkk lah sangat. hai dr. Rezal. agak2 dr. cuke tak bace blog saye ni??hahaha.baca lah. saye tengah mengipas ni..hahahahaha.**seriusly saye bab kipas memang fail. amir hamzah pandai lah. kehkehkehkeh.

tapi dr. Rezal serius baek dowh. terima kasih dr. sebab banyak tolong saye walaupun dr. very last minit tukar tajuk saye...kehkehkehkeh.lucu lah dr. nih! hahahahahahaha. buat saye cuak aje..yang lagi lucu nya. da nak abes diskus pasal tajuk baru, dr. cakap kat saye.

DR : haishh..awak bole buat tak ni?

saye : bole dr. kita kena percaya pada diri sendiri. saye percaya pada diri saye. dr. percaya saye tak?

DR : takkk...(pandang tempat laen)

hahahahahahahahahahahahhaha..saye kalau ngan dr. Rezal memang takleh tahan gelak. dr. ni macam cuke kat saye je......hahahahahahahahahahaha. :D eh tade lah, dr. ni memang suka tembak macam tu. semua orang kena, mesti lah saye pun kena. tapi dr. Rezal baek wooo. **mata bersinar2 penuh keikhlasan.

presentation day (10 am)
ini part yang paling best, pagi2 lagi saye da keluar pegi anta si leman adek-junior-saya-yang-letak-gambar-saye-dalam-slideshow-dorang-tu pegi bukit jalil. pastu sesat sampai pusat bandaraya.HAHAHAHAHAHAAHHAHAA.meriah kan pagi saye?hahahaha.kesian leman~~

lepas da sesat pastu jumpa balik, saye pun bergegas lah pegi jumpe dr. Rezal sebab nak tunjuk slide show saye. konon2 nak mintak pendapat la ni kan. da jumpe, bincang2 alih2 tuka research field pulak...hahahahahahaha.saye nak present petang nya oke. PETANG PUKUL 2.45.HAHAHAHA.sempat lagi tu tuka tajuk.. :) tapi saye cool jek.hahaha.*padahal......

saye pun bergegas lah balik bilik nak ROMBAK balik slide show saye. buat slide show baru. tekun sungguh saye buat keje sampai tak sempat bukak fesbuk. hahaha.tak bukak fesbuk tu memang tahap paling kritikal dah tu. dah tiga hari tak buat entri semata mata pulun buat slide show.haaaaa.jangan maen2 dowh!

pukul satu lebih saye siap2, buat ape yang patut.**tadah tangan lame sket** dalam pukul dua saye pun pegi lah jabatan dengan niat nak jumpe lagi dr. buat kali terakhir. tapi dr. takde................ saye tak tipu saye cuak.

presentation time(2.30 pm)
first presenter, si ijat present baek pnya. soalan dapat pun baekkkkkkkkkkk punya. kesian saye tengok ijat kulat2 nak jawab. ijat banyak masa nak baca ape patut die baca pun tak terjawab. saye macam mana??uwaaaa..i'm dead! dr. Nik memang hebat bab psiko orang. hahahahaha. thumbs up untuk dr. Nik :)

saye second presenter. fuhhhhhh..baca doa banyak2..senyum banyak2. ecehhh..kehkehkehkeh.markah bonus tu.hahaha.dan dan saye nampak dr. Nik keluar dari hall.hahahaha.tak tipu saye sempat yes yes dalam hati. :)

kebetulan pulak bila saye tanya kawan2 yang laen, dorang cakap saye punya second reader baek. tak banyak tanya. so now saye cuma kena risau pasal dr. Rezal jelah. hahahahahaha. haru saye kalau die tanya soalan pelik2 macam die salu tanya waktu discussion -_-"

tak abes lag introduction saye, dr. Nik masuk balik. HOMAIGOD. i'm dead.i'm dead. hati kecil saye berkata kata. haishhh kacau betul hati kecil ni kan :) haha. saye pun BUAT2 confident. BUAT2 oke, baca betul2....hahaha.macam mana saye nak confident tadi saye tengok die hentam jat??

naseb baek die datang ngan dr. Idham :) :) :) kahkahkahkahkah.saye ngan dr. Idham saye cair sket. hahahahahahahaha.

da setel present saye tunggu jugak lectures nak tanya ape2. as expected, second reader saye senyum je. lepas dah satu. saye tengok dr. Rezal..pun senyum je manjang siap angguk2 lagi. lega. dan as expected jugak dr. Nik mesti nak tanya soalan tu. saye ingat taknak tanya dah taw. **poyo gila padahal memang harap tak tanya. hahaha.tape2..cool cool. sekali dr. Nik tanya soalan yang buat saye macam........."what?,tade soalan mencabar lagi ke?" hahaha.riak pulak kan.tapi betul. kalau saye tak tengok cara die hentam jat itu laen cerita.

tak tipu. soalan die senang sangat. bukan saye nak kata saye bijak gilaaa sampai dapat soalan pun saye bole kata senang. tapi memang senang gila.. :) soalan takde kaitan ngan math langsung. hahaha.saye pun tak percaya. haish. sayang lah dr. Nik macam nih! dr. Idham pun ade tanya soalan, pun saye macam "sekadar cukup syarat" kehkehkehkeh. berkat doa mami kot :)

nak tahu ape dr. Idham komen saye? die tanya, memang minat subjek kriptografi ke? saye cakap ye..dia cakap.........patut lah eksited. HAHAHAHAHAHAHA. lucu lah dr. Idham ni. tak sia2 saye suka die.hahahaha. :D

sekian sahaja hari presentation saye. mungkin sebab saye suka bercakap so saye eksited masa present. mungkin jugak berkat doa mami saye **dan baba juga** mungkin juga bila saye eksited saye MACAM paham padahal tak paham pun. :) terima kasih tuhan sebab bantu saye hari ni. terima kasih :)

saye tengok presenter2 after saye kena hentam balik. walaupun saye tersenyum senyum tapi sebenarnya saye kesian. saye senyum sebab sewonok kena puji je. :)

p/s: dr. Nik cakap die suka presentation saye. patut lah tak tanya soalan mencabar. macam mana saye tak kembang kuncup.HAHAHAHAHAHAHAHAHA. :D

4 comments:

Anonymous said...

Congratz.... :)

.::cik kutip::. said...

terima kasih. terima kasih :)
bole taw kah sape ni?

Anonymous said...

Tahniah cik kutip. bab mengelentong ni saya percaya cik kutip pakar, tp rupanya cik kutip lebih dr itu, kelentong ilmiah....

Cik Puan Muda Aisyah said...

hahahahaha. i'll take that as compliment :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails