Thursday, November 11, 2010

saye suka baca blog orang tapi orang suka ke baca blog saye??hahahaha

saye tak pandai nak tulis entri berilmiah.apetah lagi entri berimaginasi tinggi.gila ah lagi saye tak mampu.apelah sangat imaginasi budak umor 16 tahun macam saye ni.iye dak?hahahaha.

entri kiasan,penuh maksud tersirat pun tak mampu.sekadar kongsi2 lirik lagu bole lah.itu pun da di kira a part of kiasan sebenarnya.hahahahahahaha.

nak cakap hal2 kesihatan saye malu.biologi pun tak sampai setengah tahun belaja,pastu drop.hahahaha.kena band ngan cikgu bio.padan muka saye -_-" saye hanya tahu osmosis :) nak cakap pasal fizik nanti mesti orang cakap saye berlagak bijak kan.nak cakap ape?hahaha

nak bagi tutorial kecantikan..hahahahahahaha..gelak dulu..hahahahahahahahaha.oke serius balik.ehem2.nak bagi tutorial kecantikan, avatar sendiri pun takleh handle.hahaha.nak bagi tutorial shawl da berlambak orang bagi.segan lah nak menunjuk2. :) sebab saye pun belaja dari orang.

tips bergaya jauh sekali lah kan.sendiri selekeh.hahaha.pasal matching kaler jangan tanya saye sebab stok baju2 saye cuma da kaler hitam,putih,cokelat,kelabu..semua kaler safe :) da la pegi alamanda pun pakai track suit ade hati nak ajar orang hal2 fesyen.hahaha.kena gelak kang baru taw!

nak tulis pasal boifren.boifren tade.hahahaha.nak cakap pasal tips putus cinta, cik lala lagi hebat dowh.takyah sebok2 nak buat.baek baca entri die ulang banyak kali.hahaha.tangan pun tak penat sangat kan.

blog saye ni blog emosi.hahaha.kalau setakat nak baca orang marah2 dalam blog meh la singgah sini.hahahahahaha.sebab saye tak pandai lah nak cerita pasal benda laen.saye tak kreatif lah kawan2. :)

**tapi saye suka baca blog fesyen milik fatin liyana yang gojes macam saye. saye suka tengok tutorial die.semuanya menarik. =)

**saye suka baca blog kekeluargaan hanis zalikha.lagisatu sebab dia cantek,tinggi,pandai bergaya.menawan.sopan santun.jelita.sporting.oke.oke.da da.bawak mengucap.kipas kuat sangat dowh!hahahaha.

**saye suka blog jiwang saye awe..hahaha.opsss..saye takde perasaan ape2 kat awe oke.awe orang punya,mana bole rampas2.hahaha.tetttt..

**saye suka singgah blog wunnyniwaa sebab bole intai gaga die.hahaha.saye suka intai gaga anda wahai cik wani.haha.ade gaya stalker tak?alaaaaaa..awak tape la ade buah hati nak bawak pegi photoshot bagai.hahahahahahahaha.(tade kaitan pun.) sebenarnya saye suka singgah sebab cik wani suka jalan2.saye tak suka.so bila singgah ibarat saye pun jalan2 ngan cik wani lah.hahaha

**saye suka baca blog gelak2 penuh erti mendalam cik lala. almaklum lah,blog budak baek2 memang stok2 entri pun baek2 aje.hahahahaha. :D

**saye suka baca blog macho realiti konspirasi. ibarat melancong kat jepun terus. sewonok wa cakap lu!auwwwwww..(kenapa auww?)hahaha

**saye suka baca blog kontroversi cik epal sebab bole taw gosip2 terkini dan ending nya my reaction was like "HOMAIGOD,gila ah.ade jugak orang macam ni iye.euwwwwwwwww.." saja nak bernada gedik sedikit.hahaha

**saye suka baca hal2 fateem kat blog sembang kencang. ibarat jiran sebelah umah yang kepoh gila sebok nak taw hal anak dara pak cik ajis yang konon nye da berkawan ngan mat rempit.serius teruja!macam tulah feeling die.

**wa suka blog akal tunjang sebab wa kenal sape owner nye.hakhakhakhak.bro, ni wa da tempek pulisiti free blog lu sila appreciate sket bole?suda kaya raya sila jangan lupa daratan.budi baek harus di balas baek! hahahahaha. :D

kesimpulannya, blog saye memang blog emosi :)

p/s: susunan blog tak mengikut urutan oke. tade yang paling suka.paling last ke.tade.tade oke. kita kan kawan2.mana bole ade double standard.hahahaha :D

9 comments:

WunnyNiwaa said...

blog aku ko tak suka baca??? Hahahahahahah tahniah! anda dapat award dr saya. gi kutip kat blog aku cepat. Hehehehe

Wan Zulqhairi said...

aceli saya xbela..saya cuma curi kt website je.. hehehe http://www.matcuoi.com/.. try jee.. copy dan paste je kt entri..

hiro said...

sy suka blog cik kutip...sbb nk curik spek cik kutip...hiiihiii.

.::cik kutip::. said...

wani:hahahaha.nampak nya saye lagi banyak masa terluang berbanding anda.hahaha.
q:owh.nnt entri jd berat tak encik q? :)
hiro:eceh.statement penuh pembodekan nampak.kan da promote tu!hahaha.ape lg??belanja lah!

awe suka kamu said...

hi ecah...
nak bekenalan... :D

.::cik kutip::. said...

saye ni ade avatar. takpe ke??hahahaha

shahrul said...

sy suka baca blog anda. menarik.

beloglala~ said...

hahahahahahahaha
sampai sini bercintanya ye
hahahahahhaha

.::cik kutip::. said...

hahahahahahaha.alaaaaa akak ala.saye tak suke lah awe ni.die suka tito lam library.hahaha.yakssss..hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails